Tel.:46/370-745 20/9238-233 Cím: 3532 Miskolc Tamási Áron 30. Rendelés: Hétfő: 15-18 Kedd: 9-11 és 15-18 Szerda: 15-18 Csütörtök: 15-18 Péntek: 9-11 és 15-18

 

A rendelő története

Dr. Orosz Iván vagyok, a rendelő alapítója. 1989-ben végeztem az Állatorvos Tudományi Egyetemen.

Első kisállat pácienseim a kutyás barátok állataiból kerültek ki, majd azok barátainak, ismerőseinek kedvenceikből. Mondhatni szájhagyomány útján terjedtem. Hamarosan szükség lett egy rendelőre, amit a Berekalján a Majláth utcán barátoktól béreltem. Egyre többen igényelték a háznál történő kezelést is, ezt a mai napig csinálom.

Eleinte magán állatorvosként működtem, majd feleségemmel megalapítottuk Dr. Orosz és Társa Bt. –t. Ebből fejlődött ki a jelenlegi ORI­+MED Állatorvosi Rendelő. Közben folyamatosan fejlődtünk, újabb műszereket, diagnosztikai berendezéseket vásároltunk, környezetet szépítettünk. Legutóbb sikerült, egy az eddiginél jobban felszerelt új műtőt kialakítanunk. Jó a kapcsolatunk a többi állatorvos kollégával, időnként konzultálunk ha a páciens érdeke úgy kívánja.

Alapításától kapcsolatban állunk a Miskolci Állatsegítő Alapítvánnyal (MÁSA), nekik rendszeresen végzünk ivartalanítási műtéteket. Kedvezményekkel támogatjuk a Miskolci Makogó Egyesületet is.

Rendelőnk családias, igyekszünk nem csak jól dolgozni, de jól is érezni magunkat együtt és a páciensekkel.